Ajokortti opetusluvalla

Opetuslupa

EAS-koulutus

Ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus (EAS)

EAS-koulutus sisältää 4 teoriatuntia, jotka voit suorittaa oletusarvoisesti verkkotunteina Webautossa tai pyytäessäsi vaihtoehtoisesti live-tunteina virtuaaliluokassa opettajan ja muiden oppilaiden kanssa. Ilmoittautuessasi voit samalla tilata käyttöösi myös tarvittavan oppimateriaalit ja oppimisympäristöt. Ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus (EAS) tulee suorittaa opetusluvalla ennen ajotuntien aloittamista ja todistus mukana.

RTK-koulutus

Riskientunnistamiskoulutus (RTK) – Vain henkilöauton (B-luokka) ajokortin suorittajalle pakollinen

Opetus sisältää 4 teoriatuntia ja 4 ajotuntia tieliikenteen riskien tunnistamisesta ja hallinnasta. Ajo-opetus voidaan osin antaa ajosimulaattorilla.

RTK-koulutus tulee suorittaa autokurssilla (B) kokonaisuudessaan  ennen ajokoetta ja siihen osallistuttaessa mukana tulee olla RTK-todistus.

Mikäli haluat suorittaa vain RTK-koulutuksen osa-alueita, niin voit valita kurssipaketin 1-9. Mikäli haluat suorittaa tämän kokonaisuudessaan tulee valita jokin kurssipaketeista 10-13, jotka sisältävät kaiken (4+4), mutta eri määrän ajotunteja oikealla autolla ja loput ajosimulaattorilla.

Koulutuksella lisätään valmiuksia vaikeissa olosuhteissa ajamiseen ja tuetaan muutenkin sääntöjä noudattavan turvallisen ja vastuullisen ajotavan omaksumista. Koulutuksessa vahvistetaan erityisesti valmiuksia tunnistaa ja välttää liikenteen vaaratilanteita ja tekijöitä, jotka kuljettajan ajokykyä heikentämällä voivat lisätä onnettomuusriskiä.

Opetusta saa vain autokoulussa tai viranomaisen hyväksymältä kouluttajalta.

Tarjolla myös opetuslupa kurssipaketteja

Opetuslupa kurssipaketit sisältävät EAS- ja RTK-koulutuksien lisäksi valintasi mukaan myös extra ajotunteja ja voidaan lisäksi erikseen sopimalla sisällyttää myös auton käyttö ajokokeessa tai halutut oppimateriaalit yksilölliseen kurssipakettiin.

Valitse joko EAS (1), RTK (2) tai paketissa (3).

Opetusluvalla tulee suorittaa erikseen sekä EAS-koulutus (1) ja RTK-koulutus (2) tai kaikki yhdessä opetuslupa kurssipaketissa (3).

01.

EAS + oppimateriaalit

02.

RTK-koulutus

03.

Opetusluvalla autokoulun auto tai ajosimulaattoripainotteiset paketit

Scroll to Top