Toimintatavat ja -käytännöt koronavirusepidemian aikana.

Välttääksemme tarpeettomia ihmiskontakteja ja minimoidaksemme tartuntariskiä, olemme päättäneet toimia seuraavasti:

 1. Soita, lähetä viesti (myös Whatsapp) tai sähköpostia.
  Toimistomme palvelee kasvotusten toistaiseksi ainoastaan varattujen simulaattori- ja ajotuntien osalta.

 2. Rajaamme ajotuntien tarjoamista
  Ajotunteja varataan vain teoriakokeen suorittaneille oppilaille, jotka ovat valmiita ajokokeeseen. Näin toimien rajaamme merkittävästi eri ihmisten kohtaamista työssämme. Muissa toimistoasioissa palvelemme puhelimitse, viestien ja sähköpostien välityksellä. Ota rohkeasti yhteyttä, kaikki käytännön asiat on ajotunteja lukuunottamatta hoidettavissa etänä.

 3. Hyödynnä verkkopalveluitamme.
  Teoriatunnit voi suorittaa ainoastaan verkkotunteina. Nyt kun liikkumista ja ihmisten kohtaamista on suositeltu välttämään, kannattaa aika hyödyntää itseopiskelun parissa myös Webauto oppimisympäristöä hyödyntäen. Lähetämme myös tarvittavia todistuksia tietosuojakäytäntöjemme mukaista salausta tukevalla sähköisellä palvelullamme.

 4. Hygieniasta huolehtiminen.
  Ajotunneille mennään käsien pesun kautta. Myös kaluston ja toimiston puhdistaminen ja desinfiointi on todella säännöllistä.

 5. Oma kypärä ja hanskat.
  Moottoripyörä- ja mopotunneilla suosittelemme käyttämään omaa kypärää ja suojahanskoja. Mikäli sinulla ei ole omia, suosittelemme hankintaa; tarvitset niitä kortin saatuasi kuitenkin.

 6. Palveluvarmuudessa on odotettavissa merkittäviä häiriöitä.
  Me perumme ajotunnin, jos olemme vähänkään epävarmoja omasta kunnostamme. Edellytämme sitä myös oppilailtamme. Myös ajokokeita saatetaan perua tai siirtää myöhempään hetkeen. Perutuista ajotunneista tai ajokokeista ei peritä peruutusmaksuja epidemian aikana.