We’re Open!
Hei, Tänään on Maanantai klo 13.41 ja Toimisto on nyt avoinna Etelä-Haagassa ja palvelemme sinua mielellämme tänään klo 17.00 asti!
Toimisto on avoinna mahdollisimman joustavasti myös tarpeen mukaan erikseen sovitusti, joten olethan yhteydessä sähköpostitse tai viestillä. Ajotuntunteja varataan jo kurssille ilmoittautuneille joko soittamalla, Whatsapp -viesteillä tai Webautoon kirjautumalla TÄSTÄ.

+358 40 576 2015 tai info@helsinginliikennekoulu.fi

Ma, 3 loka: 12.00 – 17.00
Ti, 4 loka: 12.00 – 15.00
Ke, 5 loka: 12.00 – 17.00
To, 6 loka: 12.00 – 15.00
Pe, 7 loka: 12.00 – 15.00
La, 8 loka: Suljettu
Su, 9 loka: Suljettu
Pyrimme päivystämään toimistolla pääsääntöisesti vähintään seuraavina aukioloaikoina, mutta tulethan paikanpäälle päiväkohtaisina aukioloaikoina OPEN-valon palaessa toimipisteessä ja kotisivuilla. Voit myös varata sinulle sopivan ajankohdan etukäteen Whatsapp -viestillä tai nettiajanvarauksella TÄSTÄ.
Maanantai 12.00 – 17.00
Tiistai 12.00 – 15.00
Keskiviikko 12.00 – 17.00
Torstai, Perjantai 12.00 – 15.00
Lauantai - Sunnuntai Suljettu

Aikataulut ja lukujärjestykset

Teoriatunnit voi nykyään suorittaa meillä vaihtoehtoisesti joko:

1. VERKKOTUNTEINA nopeasti ja kätevästi oppimisympäristössä Webauton kirjautumistunnuksilla valvomon aukioloaikoina Ma-To 8-22, Pe-La 8-16. Nyt siis myös EAS- ja RTK-tunteja voidaan 1.2.2020 alkaen suorittaa lauantaisin.

TAI VAIHTOEHTOISESTI

2. VIRTUAALITUNTEINA lukujärjestyksen mukaan live-opettajan pitämänä virtuaaliluokassa palveluntarjoajan Nettiopetus.fi toimesta tai erikseen sopimalla Etelä-Haagan toimipisteen luokassa vähintään 5 henkilön ryhmälle.

Virtuaalituntien lukujärjestykset löytyvät myös tämän sivuston alhaalta ja kysythän lisää tarvittaessa meiltä.

Ennen eri lukujärjestyksiin linkkien kautta siirtymistä voit tarvittaessa tarkastaa TÄSTÄ, mitkä teoriatunnit pitää suorittaa kurssillasi ja missä ne voi suorittaa. (Ve) = Verkkotunteina oppimisympäristössä, (H) = Haagassa tai (Vi) = Virtuaalitunteina virtuaaliluokissa [V1].

Lukujärjestyksen tapahtumien tulkintaohjeet.

Kalenterissa mainitaan tapahtuman 1. päivämäärä 2. kellonaika 3. teoriatunnin aiheen tunnus 4.  aloitustunti (suluissa) ja 5. tapahtuma paikka / toimipiste (suluissa).

16.10 = Tapahtumapäivä (1. päivämäärä)

17.00 = Tapahtuman aloitus kellonaika (2. kellonaika)

TK1 (EAS) = Ensimmäisen ajokortin suorittajan turvallisuuskoulutus teoriatunti (3. Teoriatunnin aiheen tunnus)

(A) = Teoriatunti on aloitustunti (4. aloitustunti toivottaa sinut myös tervetulleeksi kurssille  – ilmoittautuminen on suositeltavaa)

(Ve) = Verkkotunnit oppimisympäristössä

(H) = Haaga (5. toimipiste sijaitsee osoitteessa Vihdintie 8, 00350 Helsinki)

(Vi) = Virtuaalitunnit virtuaaliluokissa opettajan ja oppilaiden live-opetus ryhmässä

(V) = Vantaa (5. ajoharjoittelurata sijaitsee osoitteessa Myllykyläntie 1, 01760 Vantaa)

EAS- ja RTK-koulutukset 

Tämä on vaihtoehtoinen tapa suorittaa teoriatunnit verkkotuntien sijaan virtuaaliluokassa live-opettajan kanssa ryhmässä tiettyinä ajankohtina. Kerrothan meille ennen teoriatuntien suorittamista, että miten haluat suorittaa nämä teoriatunnit, koska oletuksena nämä suoritetaan Webautossa, mutta myös alla olevan lukujärjestyksen mukaan live-tunteina on mahdollista suorittaa, mikäli ilmoitat tästä meille etukäteen. Teoriatunnit tulee suorittaa siis vain yhdellä tavalla.

Ajokieltokoulutukset (AKK)

Tämä on yksi vaihtoehto suorittaa virtuaaliluokassa live-opettajan kanssa ryhmässä vain näinä tiettyinä ajankohtina lukujärjestyksessä tässä vasemmalla.

Extratunnit eri ajokorttiluokkiin

Tilataan yhdessä täältä, kun nämä sisältyvät valitsemaasi kurssipakettiisi tai haluat tilata ne erikseen meiltä edulliseeen hintaan.

fi Finnish
X
Vieritä ylös