ALOITA AUTOKOULU VAIKKA HETI,

Ilmoittaudu NETISSÄ.

Lisätietoja netti-imoittautumisohjeesta ja sitten ILMOITTAUDU .

lähetä sähköpostia

info@helsinginliikennekoulu.fi

Toimistomme sijainti

Vihdintie 8, 00350 Helsinki

lue ilmoittautumisohje tarvittaessa tästä!

Netti-ilmoittautumisohje auttaa

Me autamme mielellämme sinua tekemään ilmoittautumisen netissä, koska tämä helpottaa myös meitä, jotta saamme tarvittavat tiedot suoraan Webauto järjestelmään – sinäkin saat heti kirjautumistunnukset tänne oppimisympäristöön ja voit aloittaa itseopiskelun ja teoriatuntien suorittamisen vaikka heti 24/7.

1. Valitse kurssipaketti

Ensimmäisellä välilehdeltä valitset itsellesi sopivan kurssipaketin ja valinta erottuu vihreällä merkillä. Sitten ylhäältä saat esille "ilmoittautumislomake" välilehden.

2. Täydennä lomake

Kaikki yhteystiedot tulee lisätä lomakkeen kenttiin tarkasti oikein, koska järjestelmä ei mm. hyväksy väärää henkilötunnusta. Sähköpostiosoite tulee kirjoittaa kahdesti.

3. Lisää myös ruksit oikein

Lisää ruksit myös oikealla oleviin kenttiin "ajettava ajokortti" ja "nykyinen ajokortti", sekä valitse maksutapa ja Hyväksy sopimusehdot.

4. Lähetä ilmoittautuminen

Mikäli olet valinnut MAKSUTAVAN 1, niin voit siirtyä maksamaan verkkopankkipainikkeilla tai MAKSUTAVAN 2, niin voit ilmoittautua ilman maksua ja saat laskut sähköpostitse.

kaikki alkaa tästä - tervetuloa kurssille!

Valitse autokoulupalvelu ja ilmoittaudu

Me autamme mielellämme sinua valitsemaan yksilöllisiin tarpeisiisi sopivat ajokorttiopinnot, kurssipaketin ja oppimateriaalit, sekä kaikissa opintojen vaiheissa aina ilmoittautumisesta hyväksyttyyn kuljettajantutkintoon asti.

1. EAS-koulutus

Ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus (EAS) tulee suorittaa opetusluvalla ennen ajotuntien aloittamista ja todistus mukana.

2. RTK-koulutus

Riskientunnistamiskoulutus (RTK) tulee suorittaa ennen ajokoetta, ja siihen osallistuttaessa todistus mukana.

3. Henkilöauto/autolla (B)

Autokurssipaketteja on valmiiksi räätälöyty ajokortittomille ja ajokortillisille. Valittavissa oppimateriaaleilla tai ilman niitä.

4. Henkilöauto/ajosimulla (B)

Autokurssipaketteja on valmiiksi räätälöyty ajokortittomille ja ajokortillisille. Valittavissa oppimateriaaleilla tai ilman niitä.

5. Opetuslupa/autolla (B)

Meiltä EAS- ja RTK-koulutukset, oppimateriaalit ja passikuvat, sekä tarpeen mukaan ajotunnit + auton käyttö ajokokeessa.

6. Opetuslupa/ajosimulla (B)

Meiltä EAS- ja RTK-koulutukset, oppimateriaalit ja passikuvat, sekä tarpeen mukaan ajotunnit + auton käyttö ajokokeessa.

7. Mopo (AM120)

Mopokurssipaketi sisältävät aina myös EAS-tunnit ja 2-4 ajotuntia. Valittavissa oppimateriaaleilla tai ilman niitä.

8. Traktori (TL)

Traktorikurssipaketi sisältävät aina myös EAS-tunnit, mutta ei ajotunteja. Valittavissa oppimateriaaleilla tai ilman niitä.

9. Moottoripyörä (A1/A2/A)

Moottoripyöräkurssipaketteja on valmiiksi räätälöyty ajokortittomille ja ajokortillisille. Valittavissa oppimateriaaleilla tai ilman niitä.

10. A1 >> A2-korotus (A2)

Moottoripyörä korotuskurssipaketiksi suosittelemme toteutusta autokouluopetuksena ilman tutkintoja.

11. A1/A2 >> A-korotus (A)

Moottoripyörä korotuskurssipaketiksi suosittelemme toteutusta autokouluopetuksena ilman tutkintoja.

12. Paketoi oma kurssipaketti

Ilmoittaudu netissä erikseen ajokorttiluokaan vaadittavien osa-alueiden koulutuksiin ja kurssisisältöihin ja rakenna oma pakettisi.

13. Ajokieltokoulutus

Ajokieltokoulutus tulee suosittaa, mikäli Poliisi on määrännyt ajokieltoa ja tämän päättymisen jälkeen ajo-oikeus halutaan palauttaa.

14. Oppimateriaalit

Meiltä saat kaikki tarvittavat oppikirjat ja oppimisympäristöt sekä teoriakokeen läpäisyä että vastuullista ajamista silmällä pitäen.

15. Teoriatunnit

Teoriatunteja voi tilata omaehtoisesti yksilöllisiin tarpeisiin extratunteina tai myös erikseen ilman kurssipakettia.

16. Ajotunnit

Ajotunteja kaikkiin yksilöllisiin tarpeisiin ajosimulaattoritunneista alkuopetukseen ja jatkokoulutuksesta ajokyvyn arviointeihin.

17. Ajotunnit + auton käyttö

Ajotunnit ja auton käyttö ajokokeessa on tarkoitettu kaikista eri syistä johtuvia uusinta ajokokeita varten.

18. Ajokortin vaihtaminen

Ulkomaisen ajokortin vaihtaminen suomalaiseen ajokorttiin, kun oppilaan tulee suorittaa teoriakoe ja ajokoe.

19. Ajokyvyn arviointi

Lääkärin määrämä ajokyvyn arviointi ajotunti (50min) ja liikenneopettajan lausunto, joka toimitetaan sekä lääkärille että asiakkaalle.

20. Lahjakorttipalvelut

Lahjakortteja on saatavilla sähköisesti tilaamalla (toimitus sähköpostitse / nouto) tai paikanpäältä noutamalla.

21. Passikuvat

Passikuvat sähköisesti ja/tai tulosteena sekä lisäksi voidaan tarvittaessa tulostaa ja toimittaa ajokorttilupahakemus Ajovarmalle.

22. Ajokorttilupa

Lääkärin määrämä ajokyvyn arviointi ajotunti (50min) ja liikenneopettajan lausunto, joka toimitetaan sekä lääkärille että asiakkaalle.

Onko sinulla kysymyksiä?

Lähetä meille viesti

Asiakas on meille erittäin tärkeä, asiakas seuraa asiakasta, ja asiakas tietää kyllä mistä saa yksilöllistä ja laadukasta palvelua hyvällä hinnalla.

Usein kysytyt kysymykset

We’re Closed
Hei, Nyt on Keskiviikko klo 07:01 ja valitettavasti toimiston OPEN valo on jo suljettu tämän päivän osalta. Toimisto on avoinna aukioloaikojen mukaisesti, joten lähetäthän tarvittaessa viestin, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Kaikkien kurssipakettien ja palveluiden hinnat näkyvät alennuskampanjat mukaan lukien parhaiten HINNASTO sivustolta.

Scroll to Top