Lääkärin määräyksestä johtuva

Ajokyvyn arviointi

Ajokyvyn ja ajotaidon arviointi

Onko lääkäri määrännyt liikenneopettajan suorittamaan ajokyvyn arviointiin?

Meiltä saat ajokyvyn arvioinnit kymmenien vuosien kokemuksella. 

Ajokyvyn arvioinnit ajetaan autokoulun autolla ja asiakas saa itse valita manuaali- ja automaattivaihteisen auton väliltä. Ajo palautteineen kestää noin 50 minuuttia ja ajo ajetaan helpohkossa, mutta monipuolisessa taajama- ja maantieliikenteessä. Ajossa kiinnitetään huomiota ajokykyyn ja normaaliin liikenteessä selviytymiseen. Lopuksi annetaan kattava palaute ajosta. Ajotunnin (ei ajokoe) perusteella liikenneopettaja tekee lausunnon ajokyvystä. Lausunto toimitetaan suoraan ajokyvyn arviointia pyytäneelle lääkärille, sekä asiakkaalle itselleen. Varaa oma aikasi suoraan autokoululta soittamalla palvelunumeroon: 040 576 2015. Arviointiin tullessa tarvitset mukaan ajokortin sekä lääkärin lähetteen. 

Lisätietoja voi kysyä ja ajokyvyn arviointiin liittyvän lähetteen voi myös lähettää etukäteen sähköpostitse info@helsinginliikennekoulu.fi. 

Hinta 145€ (sisältää ajotunnin 50min, palautteen ja lausunnon, sekä kirjaamis- ja lähetyskulut) 

Lisäksi sopimuksen mukaan ajotunnin aloitus ja lopetus aloitus- ja jokerialoituspisteistämme tai niiden läheisyydestä +20€.

Mitä on hyvä tietää muista autokoulukuluista?

Kurssipakettien lisäksi autokoulukuluja voi muodostua lisäpalveluista, kuten ajotunneista ja ajoneuvon käytöstä tutkinnoissa.

AJOTUNTIPAKETIT Henkilöauto (B) Mopo (AM120) Moottoripyörä (A1/A2/A)
1 ajotunti (50min)
3 ajotuntia (3x50min)
5 ajotuntia (5x50min)
10 ajotuntia (10x50min)
Kurssin keskeytyessä sopimuksen voimassaoloaikana

Mitä on hyvä tietää ajotuntien peruutusehdoista?

Perumisehdot sairastapauksissa:

HUOM! Mikäli samalle päivälle on käsittely- tai ajokoe, se tulee perua viimeistään edellisenä arkipäivänä autokoulun toimiston aukiolojen puitteissa! 
Ajovarma Oy veloittaa 50% myöhään perutun ajo- tai käsittelykokeen hinnasta, eikä uutta koevarausta voi tehdä ennen kuin perumaton maksu on maksettu.

Mitä on hyvä tietää muista viranomaiskuluista?

Kurssipakettien lisäksi tulee aina myös viranomaiskuluja, jotka tulee maksaa erikseen Ajovarman ajanvarausvahvistuksessa olevien maksulinkkien kautta ennen ajanvarauksen ajankohtaa.

VIRANOMAISMAKSUT alv 0% T AM120 A1/A2/A B
Ajokorttilupahakemus, sähköinen
Ajokorttilupahakemus, lomake
Teoriakoe
Käsittelykoe
Käsittelykoe + ajokoe
Ajokoe
Scroll to Top