Lääkärin määräämä ajokyvyn arviointi

Meiltä ajokyvyn arvioinnit kymmenien vuosien kokemuksella.

Ajokyvyn arvioinnit ajetaan autokoulun autolla ja asiakas saa itse valita manuaali- ja automaattivaihteisen auton väliltä.

Ajo palautteineen kestää noin 50 minuuttia ja ajo ajetaan helpohkossa, mutta monipuolisessa taajama- ja maantieliikenteessä. Ajossa kiinnitetään huomiota ajokykyyn ja normaaliin liikenteessä selviytymiseen. Lopuksi annetaan kattava palaute ajosta.

Ajonäytteen (ei ajokoe) perusteella liikenneopettaja tekee lausunnon ajokyvystä. Lausunto toimitetaan suoraan ajokyvyn arviointia pyytäneelle lääkärille, sekä asiakkaalle itselleen.

Varaa oma aikasi suoraan autokoululta soittamalla palvelunumeroon: 010 548 5500 tai 040 576 2015.

Arviointiin tullessa tarvitset mukaan ajokortin sekä lääkärin lähetteen.

Lisätietoja voi kysyä ja ajokyvyn arviointiin liittyvän lähetteen voi myös lähettää etukäteen sähköpostitse info@helsinginliikennekoulu.fi.

Ajonäyte

Lääkärin määräys

Ilmoittaudu klikkaamalla vaaleaa painiketta!

Lue lisää tästä!


Hinta 130 €

(sisältää ajotunnin 50min, palautteen ja lausunnon, sekä kirjaamis- ja lähetyskulut)Joissain tapauksissa lääkärin ilmoituksesta poliisi voi määrätä ajokokeeseen. Tällöin ajokoe suoritetaan tutkinnon vastaanottajan toimesta Ajovarman toimipisteessä. Ajokoe suoritetaan autokoulun autolla. Meiltä auton käyttö ajokokeessa 100€ (vuokra) + ajotunti (50 min ajoa) 80€ yhteishintaan 180€.